Menu
Gildia Pióra na Patronite

forever

Dotyk jedwabiu na mojej skórze dzięki twoim ustom,
jest jak odlot żurawi nad płomiennym niebem,
zapamiętam każdą chwilę w zbożu,
nasze ciała splecione w namiętnym tańcu,
listy pisane wieczorami przy blasku ksiezyca,w rytmie fal morskich,
patrzenie na gwiazdy,
śmiechy z naszych melodramatów nocą,
pocałunki o świcie,kończone nad zmierzchem,
tego lata w moim sercu,nie puszcze w obłok wspomnien,
przytulę cię do mego serca,choćby w snach,
wiersz dla ciebie skalany łzami,piszę pózna nocą,
bo chcę byś wiedział że cię kocham...

3277 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!