Menu
Gildia Pióra na Patronite

Egzystencja smaku

Dotyk ciała
Dotyk duszy
Smak przyjemności
Smak zbliżenia
Krok
Tył
Dostrzeżony
Osaczony
Odchodzi
Pozostaje
Smak
Dotyk
Zostawione
Pozostanie
Widoku brak
Braku czas
Poczucie pozostaje
Dotyk egzystencji

932 wyświetlenia
18 tekstów
0 obserwujących
  • fyrfle

    21 January 2015, 17:14

    Popatrz z innej beczki, a dostezeżesz