Menu
Gildia Pióra na Patronite

myśli płoche (podniecenie)

dotykam twych ust aksamitu
i ciepło ciała smakuję
palcami badam każdy jego zakamarek
niespiesznie
patrząc na twe oczy przymknięte
wsłuchując się w przyspieszony oddech

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 25 June 2011, 12:56

    i tak miało być :P

  • agniecha1383

    25 June 2011, 12:17

    O..kurka...króciutkie ale budzi wyobraźnię...