Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyśnił mi się

Dotrzyjcie do życia,
pełni winnych sporów.
Snów wam pozazdroszczą
i otchłań piekielna.
Spać nie dajecie,
choć pustką się żywią-
-Boskie archanioły.

Na przeklętej wyspie
wśród igieł żelaznych
cieszcie się iskrą,
że ją jeszcze macie.

Śpij spokojnie,słodko
wróc do świata żywych.
Panem jestem żywym
jak Ty i moja ziemia.

9952 wyświetlenia
169 tekstów
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!