Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podróż.

Dotrzeć do granic własnych możliwości,
by na końcu odkryć własne JA.
Otrzepać skrzydła z resztek śmieci,
które z wyprawą przyniósł wiatr.
Rozdzielić miłość od codzienności,
aby odnaleźć szczęścia smak.

Gdzieś na końcu każdej drogi, świeci dla nas słońce, a nad horyzontem unosi się tęczy blask.

6457 wyświetleń
65 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!