Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dotknij

Dotknij mnie,
Tak jakbyś nigdy nie dotykał.
Dotknij mnie,
By poczuć smak mojego życia.
Dotknij mnie,
Wędrując ze mną marzeniami.
Dotknij mnie,
Żeby mnie poznać między wierszami.
Dotknij mnie,
Zrozumiesz wtedy moją ciszę.
Dotknij mnie.

5236 wyświetleń
57 tekstów
6 obserwujących
  • fyrfle

    6 December 2017, 14:41

    Piękna prośba o zauważenie.

  • Adnachiel

    6 December 2017, 08:35

    Ładnie napisane.
    Pozdrawiam :)

  • 5 December 2017, 22:06

    Zostawiam... dobry dotyk. :)