Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dotknij mnie

dotknij mnie
mojego ja
poczuj wiatru szum
pioruna blask
uchwyć w swoje dłonie
błyskawicą rozświetl
ciemność zbłąkanych iskier
palących serce
rozpoznaj jedną z dróg
którą
nic już podpowiem

27 425 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • Malusia_035

    21 September 2015, 21:11

    bardzo mi się podoba :))

    Pozdrawiam Cieplutko :))

  • aloya

    21 September 2015, 21:09

    To tylko kilka zachęcających. Dziękuję za opinię i pozdrawiam milutko

  • nicola-57

    21 September 2015, 15:36

    a jednak sporo tych podpowiedzi :)
    db, za. Pozdr. :)