Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dotknij mnie

dotknij mnie
jak kiedyś
z przed lat

nie żałuj uczuć
ni pocałunków

przeprowadź
na drugi brzeg
w młodości świat

spraw

bym zapomniała
kim jestem

chcę tańczyć dla ciebie
przy blasku księżyca

boso

skąpana
w nocnej rosie miłości

pragnę

w gęstwinie marzeń
odnaleźć to
co zgubiłam kiedyś

gdy biegłam
do ciebie

pamiętasz

27 425 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • aloya

    25 September 2015, 23:17

    Dziękuję z całego serca

  • Malusia_035

    25 September 2015, 10:54

    bardzo mi się podoba ,zatrzymał mnie na dłużej :))

    Pozdrawiam Cieplutko :))

  • Cris

    24 September 2015, 10:42

    pragnieniami pisany...ładny.
    pozdrawiam.
    :)