Menu
Gildia Pióra na Patronite

nocny spacer

dotknij chłodu
wieczornego mroku
pożółkłe zdjęcia
w świetle latarni

wczorajszy świat

kolejne piwo
takty muzyki

nie zdążyłem powiedzieć
kocham
nim przyszedł świt
i rozproszył mrok
i cień
latarni

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • marka

    12 March 2016, 23:57

    Obrazowy wiersz, taki o życiu i ze smakiem piwa.

  • Cris

    12 March 2016, 20:07

    ładnie zapisany smutek...porusza.
    pozdrawiam :)