Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dotknięcie motyla
pieści moje ciało,
marzenia wpisane
w skrzydła namiętności,
ciepło tej barwy słońcu zabrało
i otuliło magią czułości.
Słowami utkałam tęczę,
niebo nią przysłoniłam,
spójrz...uchwyć w swoje ręce,
to co dla Ciebie stworzyłam.

78 241 wyświetleń
347 tekstów
254 obserwujących
  • Voyage

    29 October 2010, 16:22

    Jesteś ulotną chwilą, rozkoszną namiętnością w skrzydłach motyla

    pozdro piękna zielonooka

  • Seneka 18

    29 October 2010, 06:35

    Przepiękny wiersz...każde słowo jak dotyk skrzydeł motyla...