Menu
Gildia Pióra na Patronite

pustki

dosyć to się pięknie wydarzyło
tak, że czasem nawet mam wrażenie
że żyję

się zaczęło całkiem jak należy
narodzinami

powieki
się przydały
by opaść

i zaciągnąć na ciało
jak skarpeta

a po chwili się okazało że mogę wyrządzać
ruch
krzywdę
miłość
inne też jeszcze

i nie muszę dzielić tej ostatniej
albo przynajmniej
nie powinienem

ostatecznie tak to rozumiem
inaczej niż ona
inaczej niż każda

która chce zabrać
to nasze małe
męskie
wszystko

42 386 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących
  • honey_007

    2 May 2010, 13:31

    Dobre, naprawdę dobre...