Menu
Gildia Pióra na Patronite

dostrzegłam mgłę
próbowałam ją poczuć
stanąć pośrodku niej
nie umiałam
dostrzegłam miłość
no właśnie "dostrzegłam"

1638 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!