Menu
Gildia Pióra na Patronite

doskonale ukryć ból
by niewprawne serce nie ujrzało go...
za uśmiechem skryć
morze łez...
proszę czytaj z ruchu ust
d-o-b-r-z-e j-e-s-t

5394 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący