Menu
Gildia Pióra na Patronite

dorośnij dziewczyno

zrób krok do przodu
zamiast topić się w
morzu martwych dzieci
z twojej głowy

odszedł bez powodu
zawsze będą odchodzić
musisz zacząć walczyć
do samego końca

posprzątaj ten bałagan
pozostawiony przez tchórza
dorośnij dziewczyno

wypłyń silniejsza

9247 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
  • fyrfle

    6 July 2017, 13:53

    Bardzo mądry. Fiszka.