Menu
Gildia Pióra na Patronite

dopiero gdy zapragnęłam o tobie zapomnieć
zrozumiałam jak trudno mi wybaczyć

kilka słów
a jak pchnięcia nożem
w odpowiedzi na zaufanie
pogubionej dziewczynki

spoglądam na twój uśmiech
i wiem że nie dałam ci powodu
z tym samym uśmiechem spoglądać na mnie
i opowiadać o na zawsze

jeśli to prawda to tylko na dobre
bo złe zostawiłeś przy mnie

życzę ci prostszych przeprosin
i nie opowiedz mi nigdy
co to za fundament
który o ruinę obarcza wichurę

2876 wyświetleń
110 tekstów
3 obserwujących
  • doremi

    13 July 2018, 15:16

    eee tam ;)

  • 12 July 2018, 22:57

    Ciekawe.