Menu
Gildia Pióra na Patronite

No cóż!

domowe psedskole
wsystkie dzieci kocha i chce byśmy taksze
kochali je troche
domowe pszedskole

Bardziej niż Cytaty info tuskoland opole
pineska nemezis

czy może w niedźwiedziej skórze być co dobrego
czy może być co dobrego z teresina
tego obok niepokalanowa

może i może
a morze pokaże mu morze

a może smerfem wywinę koziołka
a może matołkiem
a może nie

kuzka gdyby nie skakała
to by mleka nie dawała
za to krowa jak głośno meczy
to sąsiedzi się wkurzają
bo serjalu nie mogą w spokoju obejżeć

prawie jak pomarański na na wspólnej umieszczony
prawie jak oporny ale wesołowską mina mu opada
bardziej niż lipą frytka kopara

na.nara.na.nara

i co mi zrobisz jak mnie złapiesz
świna!
sie pyta nie będę odpowiadał

nie odpowiadaj cisza dokoła las a za lasem pas
a za pasem most a za mostem krowa wodę sobie pije
bo akurat ma życzenie być spragniona

krowa na górze - bo obora dwu piętrowa
krowa na dole
a w środku dojarka

siano ścieli pod głowę
aby się lepiej wyspała
by rano nie muczała
i pozwoliła obejżeć

dzień dobry poranek choroby filipińskiej kaganek
en.en.te.wu.en
a fał ha es
es
es
s
eseses
esy floresy a weś namaluj meandry
a weś mi pokaż tupana

zajączka ci zaraz wywinę a żaba źwiernikowi kuku zrobiła gdyż żle mielił słowa które jego żołądek nie strawił o co z tego

kunygunda!

972 wyświetlenia
15 tekstów
1 obserwujący
  • 12 November 2011, 13:10

    Jest tylko grafoman.e-blogi.pl - [o to Ci chodzi vena?] Ja bloga nie piszę tylko wiersze;-))

  • 12 November 2011, 13:07

    Nie stać Cię na więcej??

  • 12 November 2011, 11:22

    w takim razie proszę o namiary.