Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zawsze...

Dół góra
Góra dół
Zawsze
Pół na pół
Pocieszenie mnie?
Chyba…
Jednak nie...

2629 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
  • misiek45

    22 July 2012, 00:24

    Dlaczego góra>?
    Dlaczego dół?
    Jak pocieszyc Anię
    Całą a nie pół