Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dołącz

Dołącz do mej śmierci,
dołącz do mnie,
dołącz do wiecznego życia..
Lecz najpierw przejdźmy przez Styks.
Przejdźmy przez Śmierć,
aby mieć życie wieczne.
Dołącz do śmierci
dla miłości,
dla sprawiedliwości
dla nas..

18 080 wyświetleń
114 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!