Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaciszna degustacja

dobrze znamy nietuzinkowe dni
noce układające ulgę na piersiach
gdy gęstsze bywa powietrze
między dolną a górną krawędzią

wszystko zaczyna iskrzyć
i już sama nie wiem
czy to znowu śnienie

chłód muska nasze teraz
obleczone tylko w prawdę
i szelest pomiętej bieli

on zamilkł w podziwie
ona odchodzi od zmysłów

proszę nie myśl o utracie
błagam jeszcze nie otwieraj powiek

25 988 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • Papużka

    16 October 2018, 10:55

    Ooo jak miło :)

  • onejka

    15 October 2018, 08:24

    Ooo jaki zmysłowy !

  • AMA

    13 October 2018, 19:19

    : )

  • Papużka

    11 October 2018, 09:02

    Dzìękuję kochani

    :)

  • szpiek

    10 October 2018, 21:42

    Po ptasiemu - lot szybujący

  • silvershadow

    10 October 2018, 20:05

    m/noc poezji

  • 10 October 2018, 18:20

    Fiu fiu, że tak po ptaszemu zaśpiewam.
    Miłego wieczorku. :))

  • Gaia

    10 October 2018, 17:12

    chciałoby się szepnąć "mów do mnie jeszcze"
    więc czekam na więcej
    :)