Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nowa era

Dobrze wiesz do czego zmierzam
dobrze wiesz w co uderzam
dobrze wiesz czego oczekuję
zmienię ten kres
zacznę od małych rzeczy
zacznę jako mały człowiek
zakończę ten rozdział
zakończę tą rzeczywistość
Dziękuję Ci Bożę
że jestem tym kim się staję
i tylko wiem że szybciej odejdę
z tego świata
Ale postaram się zapoczątkować
żeby nikt nie zniszczył tego co Stworzyłeś
Wiem ile już zniszczono
każdy narzucił swoje prawo
każdy pogwałca Twoje
każdy walczy o swoje
Gdzie tu miłość bliźniego
gdy każdy kocha siebie samego
Gdzie tu wiara nadzieja
gdy każdego zazdrość zżera
Brak uczciwości
Brak szlachetności
Brak ludzkiej godności
Gdzie tu przebaczenie
gdy władza pieniądza
wciąż rośnie
zabijesz człowieku
kat dla brata brat
I nazywa się to nowe pokolenie
nowa era
nowa rzeczywistość
To nowa broń
Ale dobrze wiesz do czego zmierzam
by zakończyć ten rozdział
zakończyć ta rzeczywistość

14 699 wyświetleń
98 tekstów
5 obserwujących
  • Specyk;)

    12 August 2012, 21:42

    zgadzam się przyjacielu...