Menu
Gildia Pióra na Patronite

Proste tylko do przeczytania

Dobrze wiem, że później będę żałować
Potrafię Ci powiedzieć w twarz,
Że kiedyś będę Cię potrzebować.
Czasem się droczę, szukam kontrowersji
Chciałam zawsze, żebyś był lepszy.
Nigdy nie dostrzegałam trudu, nie chciałam
Nie zauważyłam jak szybko sadystką się stałam.

Dziś stoję nad przepaścią wiedząc, że nie ujrzę twych niebieskich oczy
Wiem, że nie miałabym odwagi podejść, wiem jak się wszystko już dalej potoczy...

6875 wyświetleń
115 tekstów
0 obserwujących
  • Nikaaaa

    30 April 2015, 14:19

    piękny wiersz ;) oby tak dalej, pozdrawiam