Menu
Gildia Pióra na Patronite

myśl prorocza

Dobrze mieć pewność,
że jesteś
bo rozumiesz co we mnie tkwi.
Wiesz jak mnie pozbierać
by tęsknoty nie wypłynęły
niczym fałszywy ton .
Tylko gdy zamykasz drzwi,
ukrywam pragnienia
zachowując kamienną twarz,
aby serce nie pękło
czekając na następny raz.
Zamykam oczy zatrzymując na chwilę,
obraz obecnego teraz
odpychając myśl proroczą,
bez wyrzutów sumienia -
zostań życia podporą
by zatrzymać to czego tak szukasz...

2629 wyświetleń
28 tekstów
0 obserwujących
  • agniecha1383

    27 May 2014, 21:57

    jestem wniebowzięta:)