Menu
Gildia Pióra na Patronite

Marionetka.

Dobrze jest mieć Anioła.
Inna sprawa, to nim być.
Bowiem, każdy Anioł ma to do siebie,
Że prędzej czy później upadnie.

2231 wyświetleń
30 tekstów
1 obserwujący
  • Rikitikitawi

    26 November 2011, 00:03

    Upada idea a nie pogląd na coś,
    na coś lub na kogoś gdy inni zobaczą.
    Zobaczą, że Anioł to nie jest tu stała,
    bo zmieniać lubi często zawał w kawał...