Menu
Gildia Pióra na Patronite

Otwarte drzwi

Dni stawały się cięższe od kamieni
przygniatały płytki oddech oczy
zobojętniały szarości przykryły
okna świata nadzieja pogasła

nie było już łez kiedy pękały żyły
w porannych dawkach kroplówki
dusza była jak bezbronny ptak
uwięziona pomiędzy kablami

nim twoje serce bić przestanie
a cichy szept ust umilknie w dali
zatrzymaj dla mnie otwarte drzwi
w nich wkrótce się spotkamy
https://www.youtube.com/watch?v=4d0nsjsumYw

65 473 wyświetlenia
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    23 May 2019, 10:45

    dzięki Malusiu;-)pozdrówka***

  • Malusia_035

    20 May 2019, 11:00

    wzruszyłam się ,ładny :)

    Pozdrawiam Kati :)