Menu
Gildia Pióra na Patronite

dni spowite szarością
przepełnione głębią nicości
w otchłani pustki pozostają jedynie chwile
nienaruszone wrogością świata

realne marzenia
jakich nie dane było nam spełnić
zakradają się
zostawiając niezmazywalny ślad w naszej psychice

wtedy rodzą się ambicje
określone cele życiowe
które są jedynie częścią pewnej całości

my jednak
zapominając o pierwotnych ideałach
brniemy w nieznaną nam dotychczas otchłań

a potem zadajemy sobie pytanie
dokąd my tak właściwie dążymy ?

i czasem słyszymy tylko ciszę

idealną odpowiedź
dla tak nieidealnego miejsca

10 615 wyświetleń
40 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!