Menu
Gildia Pióra na Patronite

Liście

Dni są niczym liście jesienią,
piękne i pełne barw,
pozrywane przez wiatr,
ulotne porwane,
gdzieś daleko,
zapomniane.
Choć czasem gorzkie i cierpkie,
chcielibyśmy je zachować tylko dla Siebie,
w zielniku wspomnień.
Czas przemija,
lecz dni Pozostaną,
jak te liście z zeszytu”.

2876 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
  • krysta

    4 March 2015, 16:50

    ciekawy - podoba się...

  • 4 March 2015, 15:54

    Dziekuje, cieszę się że się podoba :) pozdrawiam :)

  • Malusia_035

    4 March 2015, 15:07

    Bardzo ładny zatrzymał mnie na dłużej :)

    Pozdrawiam :))