Menu
Gildia Pióra na Patronite

szczęśliwi samotni

Dni mijają, a nic się nie zmienia
Nadal nie znam twojego imienia
a może znam już takich milion i nic z tym nie robię,
tak chcę już utonąć, tak zamknąć się w tobie.
Na pierwsze części rozkładam związki,
tworząc z nich durne, pustawe kąski,
a sama jak bażant od Twardowskiego,
bez pary chodzę,
bez tego 'niego'.
I żyję.

6553 wyświetlenia
51 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!