Menu
Gildia Pióra na Patronite

dnia

dnia pewnego
tak myślę czasem sobie
rzuciłabym wszystko i
odeszła w siną dal

kto wie

czy umarłabym
z tęsknoty do ciebie
czy może tylko
wróciłabym zaraz udawać, że

nie odeszłam

przecież

9244 wyświetlenia
94 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!