Menu
Gildia Pióra na Patronite

m.

dnia każdego
pracowicie
jak mrówka
usiłuję miłość niekochaną
wpisać w obraz niepamięci

a ona i tak
choć jej nie chcesz
nocy każdej
niestrudzenie drepce do Ciebie
boso po śniegu ...

18 939 wyświetleń
158 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!