Menu
Gildia Pióra na Patronite

długopis szepcze
o skrawek papieru
miłosne zaklęcia
boi się krzyczeć
by nie spłoszyć słów
wypłakuje atramentowe łzy
aż wysycha w nim całe wnętrze

11 107 wyświetleń
117 tekstów
18 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!