Menu
Gildia Pióra na Patronite

Długie włosy
Głosy
W głowie
Nikt się nie dowie
Spisek
Chytry lisek
Skacz
Płacz
Pomocy
W nocy
Wycieczka
Ucieczka
Nie kłam
Ufam
Tobie
Nikt się nie dowie
Nikomu
Po kryjomu
Odpłynę
Po Adriatyku
W psychiatryku

3722 wyświetlenia
34 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!