Menu
Gildia Pióra na Patronite

umieram zawsze w trzecim akcie*

dla swojego strachu nie odnajdę słów
dla niego mam cztery ściany i dwoje
zmęczonych oczu
z których coraz częściej
wracam z obcym imieniem

bywam jeszcze
arytmią serca ćmy
i światłem klęczącym
pod twoim oknem
w noc bezdomną jak deszcz

* eyesOFsoul

28 856 wyświetleń
275 tekstów
113 obserwujących
  • Kamil Borkowski

    25 April 2017, 23:23

    Najważniejsze, że jeszcze jest tu dla kogo wracać. :)

  • 25 April 2017, 21:53

    Dzięki. Echhh... szkoda gadać... normalnie już nie będzie, ale może chociaż... weselej. ;)
    Miłego wieczoru. :))

  • Kamil Borkowski

    25 April 2017, 12:44

    Dobrze, że wciąż tu yesteś, Arturze ;)

  • 18 April 2017, 22:44

    ... powiedziałby Ci brat Twój, syn Płomienia
    że po replay'u czas na chwilę wyciszenia... :P
    Fajne.
    Pozdrawiam. :))