Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyznanie me

(Dla P.Ś.)

Serce twe jest głębsze niż każde morze
Oczy lśnią niespotykanym blaskiem
Dusza piękniejsza niż polarne zorze
Jesteś tajemnym zmierzchem i brzaskiem

Każdy w życiu ma swoje miejsce
To cząstka duszy drugiej połowy
ona za Ciebie odda swe serce
Nie otrzymasz tego od innej osoby

Godzina bez Ciebie to życie w męce
Gdy mnie całujesz to błagam o więcej
Twą dłoń chwytam by ogrzać Twe ręce
Zabierz mnie w miejsce które zwą szczęściem

Jesteś jak oceanu przestworze
kochać Cie pragnę zawsze i wszędzie
kosmosu miłości dla nas nie stworze
bo to i tak za mała przestrzeń dla nas będzie

Twój uśmiech na ustach mam w swej pamięci
Zakochałam się chłopcze nie tylko w twej duszy
Wciąż jesteś ze mną świat w koło się kręci
Twe ciepło potrafi lód w sercu skruszyć.

Więc kiedy smutek przesłoni Ci czoło
a świat bez sensu wydawać się będzie
Pomyśl o mnie krzyknij wesoło
Bo kochać będę Cię zawsze i wszędzie

65 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!