Menu
Gildia Pióra na Patronite

DOKTÓR HONURI ZKAŁZA

Dla najwinkszego zaszczytu
Nadały mu tyn tytuł
A łun nie przestawoł
Weciskać ludzium kitu
Zapakowoł wszyskich do jednygo wora
Cóż, jaki mumy naród, takigo i doktora!

51 604 wyświetlenia
595 tekstów
70 obserwujących
  • Sierjoża

    27 May 2015, 16:05

    Dzinki. To wódka zy mnie wyłazi;-)

  • Sierjoża

    27 May 2015, 16:00

    A doktorewi Paladinewi sie níe podobo :-P