Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jaźń Przyjaźni

dla jutr co przyszłość zwiastują
w uśmiech twarz swą przyodzieję
słowa niechaj lepiej smakują
Tym, których serce się śmieje

troskom które w byt są wpisane
miejsce na smutek także zostawię
lecz nie teraz, kiedy z przyjaźnią
tak wspaniale dzisiaj się bawię...

33 415 wyświetleń
270 tekstów
400 obserwujących
  • Naja

    21 November 2014, 21:24

    Lekko, ładnie... :-)

  • R.A.K.

    21 November 2014, 12:26

    :) ...

  • wdech

    21 November 2014, 12:18

    :)
    ...