Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Dla innych pewna siebie.
Dla innych intelektem niska.
To po prostu ja
głupia pesymistka,
naiwna egoistka.

Taką mnie poznali,
lecz błądzą tak myśląc, bo w moje serce
nigdy nie zaglądali...

1152 wyświetlenia
14 tekstów
0 obserwujących
  • agniecha1383

    5 March 2012, 10:11

    Ludzie często postrzegają nas inaczej po swojemu...patrzą na otoczkę nie to co mamy w sobie...pięknego zazwyczaj:)