Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla czystego sumienia
pogodzić się trzeba
Dla "polityki"
zaprzestać krytyki
Cierpieć niedogodności
by pasować do całości
Unikać narzekania
Porzucić starania
i żyć tak "politycznie"
w pełni idiotycznie..

3216 wyświetleń
39 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!