Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dlaczego Twój Anioł Stróż jechał o wiele wolniej niż Ty?
Dlaczego nie odjął skrzydłami w momencie upadku?
Zbyt mocne uderzenie dla Ciebie, zbyt mało sprawiedliwości wśród nas.
Wystąpiłeś w naszych szeregów do nowej kompani.
Proszę, zarezerwuj nam miejsce w dobrych rzędach.
Czekaj na nas, obiecujemy-przyjdziemy do Ciebie kiedyś.

807 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
  • Sol 8

    8 October 2011, 10:52

    Dlaczego Twój Anioł Stróż
    jechał o wiele wolniej niż Ty?
    Dlaczego nie odjął skrzydłami
    w momencie upadku?
    Zbyt mocne uderzenie
    dla Ciebie ?
    zbyt mało sprawiedliwości
    wśród nas...
    Wystąpiłeś ...
    w naszych szeregów
    do nowej kompani.
    Proszę, zarezerwuj
    nam miejsce w dobrych rzędach.
    Czekaj na nas,
    obiecujemy-przyjdziemy
    do Ciebie kiedyś ...

    Pozdrawiam w tym układzie lepiej mi się podoba można łatwiej zrozumieć nie zlewa się to w całość :))