Menu
Gildia Pióra na Patronite

:(

Dlaczego smutek mnie dopada ?
Choć psychotropy gonią mnie.
Lekarz wciąż gada, gada, gada !
Jeszcze tabletka, kropelki czegoś dwie.
A teraz zastrzyk - łup.
Nie wie jak dusza boli mnie !!!
Ja piszę, piszę, wołam, krzyczę,
Leję potoki łez.
Przez łzy nie wiedzę nic.
Szarość wieczorów mnie dopada.
Już milczę, teraz nie wiem nic.

8396 wyświetleń
48 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!