Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dusza

Dlaczego płaczesz duszo moja?
Czy w sercu mym Ci miejsca brak?
Chcesz na niebieskim koniu
pogalopować w boski raj?

Co ze mną ?
Tak zostawisz mnie?
Bezwładne ciało
na ziemskim dnie?

Ja wiem.... jeżeli chcesz
nie zatrzymam Cię
Odejdziesz ...
Tam...
Gdzie lśni tysiące gwiazd.

27 414 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!