Menu
Gildia Pióra na Patronite

z pustki

dlaczego ?
nieistotne
już nic nie jest takie samo
bez powrotu

ten pierwszy raz

była mgła
i nagły kolorów błysk
a potem ?

a potem pustka
świat koloru sepii
błąd ?

ten pierwszy raz

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!