Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pytania i odpowiedzi

Dlaczego mnie wybrałeś?
Ilem ja warta dla Ciebie?
Dlaczego to mnie pokochałeś?
Czy ten wybór przemyślałeś dla siebie?

Pozwalam Ci tylko na pocałunek,
Byś mnie przytulił czy lekko dotknął.
Lecz na nic więcej. A Ty to rozumiesz…
Nie kusi Cię mieć mnie całą?

Słodyczy w Twych czynach i oczach jest moc.
Talenty, ambicje i plany na przyszłość.
Nadzieje i miłość, jaką nosi Twój głos.

To wszystko sprawia, ze chcę Cię kochać,
Boś sercem kobieta, umysłem… I dość!
Za to Cię kocham i basta. Więc już nie szlochaj.

18 293 wyświetlenia
220 tekstów
38 obserwujących
  • Jadzia_poem

    23 March 2011, 17:58

    Albo i zwrot w żołądku, miło to ująłęś, dziękuję ;)

  • PetroBlues

    23 March 2011, 14:09

    Hmm Nie kusi Cię mieć mnie całą? Jak kocha to nie kusi,bo wie że najlepiej smakuje dojrzały owoc,przedwczesne skonsumowanie smak posuje a i ból żołądka może wywołać:)) Pozdrawiam:))