Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Dlaczego?
Dlaczego moje życie jest dla ciebie tak mało ważne?
Czemu zadajesz mi tyle bólu swoim byciem?
Zastanów się dla czego tak robisz.
Może robisz to nie świadomie?
Dla mnie to i tak nie ma znaczenia.
Wynoś się! Wynoś się, najdalej jak tylko można!
Nie sprawiaj mi cierpienia swoim uśmiechem!
On boli tak bardzo!
Bardziej niż nie jedno ukąszenie.
Po prostu moje oczy nie zasługują na ciebie patrzeć.

1868 wyświetleń
30 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!