Menu
Gildia Pióra na Patronite

w mej pamięci

zaznaczam czas

odkładam cię w pamięci

minęło zaledwie kilka chwil

a życie pisze nowy pamiętnik

niechcący strącam myśli

ostrożnie jak pszczółka

pyłek z brzegu płatków róż

lecz piękne chwile nieuchwytne

nieugięty jesteś

a jednak tam po drugiej

stronie serca stoisz odwracasz twarz

mimo wszystko pamiętam czekam

a ty uwodzisz mnie

już tylko w mej pamięci

13 423 wyświetlenia
88 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!