Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Dlaczego ? A może za karę ?
Stanąłeś na mojej drodze
Wkroczyłeś tamtego lata w me życie
Już chyba nie mogło być gorzej
Jakże Cię wtedy kochałam
Ty tą miłość uparcie niszczyłeś
Deptałeś moje uczucia
I wciąż się mym życiem bawiłeś
Z radością patrzyłeś gdy płacze
Gardziłeś mną gdy o coś prosiłam
Ty całym byłeś mi światem
Kochałam Cię i Tobie wierzyłam
Gdybym mogła cofnąć tamto lato
Choć na moment, na jedną sekundę
Nawet bym przez chwilę nie spojrzała
W te obłudne oczy , które tak kochałam
Darzę Cię dziś innym uczuciem
Równie silnym jak tamto sprzed roku
Tylko wtedy mogłam Cię przytulać
Dziś nie mogę znieść Twego widoku

3625 wyświetleń
29 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!