Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie licz sylab

Deszcz szczęścia spadł obok
Tu grad uderzył- rozbita ma głowa
Z czarnej chmury został obłok
Trzeba wszystko zaczynać od nowa

Trudniej o tyle, ze teraz tylko błoto
Które w bagno jakby za szybko się zmienia
Nie szarp się - nie chodzi tu o to
Szybciej Cie wciągnie, pozbawi złudzenia

Czego tonąc się człowiek nie chwyta
Przyjaciel z brzytwa stoi na brzegu
Cała nadzieja z tą chwilą rozmyta
Wiedz ile zła tkwi w każdym człowieku

2892 wyświetlenia
38 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!