Menu
Gildia Pióra na Patronite

błysk

delikatnie stąpam
po cienkim szkle
między dniem i nocą
snem a jawą

wciąż czuję ciepło twych ust
ulotny zapach jaśminu

po tafli szkła
nad przepaścią samotności
gdy budzi się dzień
całunem skrywając mrok

159 501 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Malusia_035

    24 February 2015, 11:40

    bardzo ładny

    Pozdrawiam :))

  • fyrfle

    24 February 2015, 09:48

    Niech się dzieje delikatność.

  • 24 February 2015, 09:42

    Ładny wiersz .