Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko sen

Delikatne muśnięcie...
Poczułam Twój oddech na karku.
Spojrzałam i...
Dostrzegłam Ciebie.
Odchodzisz w nieznane.
Nie...
To nie Ty.
To tylko moje senne marzenia
oddaliły się ode mnie.
Delikatne muśnięcie,
niewinny pomruk...
Spojrzałam i...
Dostrzegłam Ciebie.
Wróciłeś?
Nie...
Delikatne muśnięcie...
...To był tylko sen...

793 wyświetlenia
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!