Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jaki Jesteś?

Dekoltu, nielojalności i złości -
Nie tolerujesz
Humoru mojego i miłości -
Nie czujesz
W swym domu nagle się barykadujesz
Pomocy udajesz, że nie potrzebujesz
Powiedz mi czego od życia oczekujesz
Kogo i czego w swym życiu poszukujesz
Czy jest cos czym można Cię przekonać
Aby w Twym sercu zmian dokonać.

Powiedz mi prosto co lubisz co nie?
Jak lepiej jeszcze poznać Cię.
Jaki jesteś w środeczku swym
jakie cechy wiodą swój prym?

Narzekasz często, że jesteś i musisz być sam
Z emocji robisz mur w środku siebie, gdzieś tam
Nie patrzysz w ogóle ile razy i ile robisz ran
Pretensje wciąż oto samo masz.
Naprawdę nie wiem jak trafić do Ciebie
Czy jakiś przepis znajdę -wciąż nie wiem.
Nie mam już siły walczyć o miłość
Która przepada powoli w nicość.

17/9/2014///16:30

http://www.youtube.com/watch?v=aYOyJ08XzGc

31 473 wyświetlenia
325 tekstów
5 obserwujących
  • Rikitikitawi

    17 September 2014, 22:53

    Póki żyjesz walcz tak jak ja to robię
    a znajdzie się taki co nie zapomni
    o Tobie...

  • RozaR

    17 September 2014, 21:57

    Coś trochę naiwnie. Wierszowo fajnie.