Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zbyt wrażliwa by żyć ...

Dawno temu zabrano mi Ciebie nawet nie pytając o zgodę,
zostawiłaś mnie samego z naszymi
wspólnymi marzeniami na przyszłość...
z marzeniami na nasz skromny dom,
ale za to dom po brzegi wypełniony miłością .
Miałem wtedy ogromny żal....
żal do życia,do innych że Ci nie pomogli i do siebie ,
że nie potrafiłem Cię zatrzymać ...
załamany długo żyłem jak cień miedzy nocą , a dniem ...
...teraz jednak wiem ,że tak musiało być ,
byłaś zbyt wrażliwa i krucha na niegodziwości tego świata
i odeszłaś do innego lepszego gdzie już zawsze będziesz czekać na mnie ,
a gdy znajdę się tam gdzie Ty zaczniemy urealniać nasze marzenia
z przeszłości i los wynagrodzi nam całe lata rozstania ,bólu i tęsknoty ....

Pamięci A † A

Rafał

~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~

01.11.2016

10 921 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
  • Infinite Gentleman Night

    25 July 2020, 08:01

    Możliwe że tak Kati...
    Dla mnie to jedyna rzecz z przeszłości ,która pomimo upływu czasu wciąż boli ...boli jak cholera 😕

    od kati75
  • kati75

    24 July 2020, 16:51

    Poruszające ☹️😞

  • Smurf007

    7 January 2018, 10:10

    bardzo możliwe :)

  • Infinite Gentleman Night

    6 January 2018, 19:10

    Gdy nadchodzi dla losu zrozumienie , do serca wchodzi wyczekiwane wyciszenie . Pozdrawiam Tomku .

  • Smurf007

    6 January 2018, 10:19

    przebaczenie to wygaśnięcie żalu, poprzedzone przerodzeniem gniewu w żal.. ciekawy przekaz.